Zamieszczone przez Maicroft
Wszystkie szyby otworzyły mi się...
Zwiń
X
-
Wszystkie szyby otworzyły mi się...
...Ale numer Wsiadłem do auta i... jednocześnie otworzyły mi się wszystkie szyby :shock: Zdaje się, że nacisnąłem na pilocie otwarcie zamka, ale czy to ma związek? Niestety, patentu, jak zamknąć wszystkie jednocześnie nie znałem, więc musiałem zamykać jedna po drugiej. Ale co się zdziwiłem, to moje... :roll:Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
-
-
o2 tak wlasnie ma dluzsze przytrzymanie otwierania w pilocie powoduje opuszczenie szyb, zamkniecie po dluzszym przytrzymaniu zamykania. Tak dziala fabryczny zestaw alarm+centralny. Zasuniecie szyb po jednokrotnym wcisnieciu przycisku chyba tylko w zestawie z innym alarmem i modulem domykania szyb.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PPKA te otwieranie szyb z pilota wystepuje tylko w O II ?
Można taki bajer zamontować w lepszych alarmach modułowych.
Swojego czasu popularne "Prestige" i "Secure" miały takową opcję.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
drotom
zaciekawilo mnie to udoskonalenie i postanowilem sprawdzic u mnie :?:
i działa
dodam że nie posiadam fabrycznego alarmu w mojej O2
Komentarz
-
tak sobie mysle ze to nie ma raczej nic wspolnego z alarmem tylko z centralnym - tak jak napisal Maicroft, z kluczyka tez "robi"
W przeciwienstwie do typowego domykania z alarmem jest tutaj mozliwosc czesciowego otwarcia i zamkniecia szyb - dopoki masz wduszony przycisk w pilocie (ew do poki przekrecasz klucz w zamku) dopoty szyby sie otwieraja lub zamykaja.- mozna zostawic minimalnie uchylone szyby - bez koniecznosci wsiadania przekrecania zaplonu itd.
ponadto otwieranie swietnie sie sprawdza w cieple dni, podchodzisz do auta pilotem odsuwasz szyby, pakujesz co tam trzeba do bagaznika etc, wsiadasz do fury - juz przewietrzonej i jazda.....nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Tez mam takie bajerki w mojej OI moge zamykac przez przytrzymanie na pilocie zamykania (symbol klodki zamknietej)lub nacisniecie dwojki na pilocie wtedy bez przytrzymania guzika sie domykaja ,alarm montowany w salonie od nowosci ale czy dodatkowo czy fabrycznie to nie wiem wydaje mi sie ze dodatkowo pilot ma 4 guzikiByły Właściciel OI 1.6 AEE 75KM ,1998r teraz Laguna 3 2.0 dci 150KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OctawianU mnie w starej zwykłej SLX w centralu coś takiego jest. Co do "bajerów" przez duże "B" to widziałem kiedyś jak koleś odpalał auto przez pilota :-) ale to nie było w skodzie :-(
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez OctawianCo do "bajerów" przez duże "B" to widziałem kiedyś jak koleś odpalał auto przez pilota :-)
Komentarz
-
chciałem włączyć tą funkcję w module komfortu , ale w serwisie oznajmili mi ,że niestety " pana modół nie posiada takiej funkcji" - więc zostaje mi tylko otwieranie szyb po wsadzeniu kluczyka do zamka - a tak chciałem mieć otwieranie szyb z pilota!
Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-